FAQ items aan het laden...
Blog2020-08-11T16:10:10+02:00

Blog

Regelmatig verschijnen hier artikelen over onze sieraden, mineralen, horloges en parels. Zoals bijvoorbeeld waar komt onze Lapis vandaan, wat zijn Ammonieten en waar worden deze gevonden. En natuurlijk alles over de parels, zowel zout als zoetwater, wat is een luster en wat is de invloed van de vervuiling op de parels wereldwijd. Wij gaan regelmatig naar beurzen waar we weer bijzondere mineralen van mee nemen, ook dit kunt u straks hier vinden. Hou de blog dus in de gaten, de moeite waard.

Alle berichten

Geef uw kamer warmte

Versteend hout is bij uitstek prachtig om woonkamers of kantoren een speciale luxe uitstraling te geven. Het zijn tenslotte kunststukken uit de natuur, gevormd door moeder aarde. De plakken zijn één voor één uniek, de schitterende kleuren geven een eigen handtekening aan de platen. Soms zijn er meerdere platen van dezelfde stam, prachtig als bijzet tafels of ter decoratie aan de wand.

Alles over versteend hout

Een sieraad, waar er maar één van is

Wij zijn een speciaalzaak in aparte en bijzondere sieraden; in ieder geval niet de sieraden die op elke hoek van de straat te koop zijn. De colliers, armbanden of oorsieraden worden vervaardigd uit verschillende mineralen zoals: Lapis Lazuli, Amethist, Opaal, Valkenoog, Onyx en Hematiet. Regelmatig gaan wij beurzen af waar we de mooiste mineralen inkopen, om hier sieraden van te maken. Het gevolg is dat het vaak unieke stukken zijn waar er slechts één van te koop is. Ook vervaardigen wij sieraden op uw verzoek. U kunt een keuze maken uit de verschillende edelstenen, waarna wij er voor u een prachtig klassiek sieraad van maken, eventueel in combinatie met goud of zilver.

Sieraden bekijken

Dringende vraag?

Ons behulpzame personeel helpt u verder

Contact opnemen
Ga naar de bovenkant