Excellent Jewelry bij Circles Art&Jewelry

In de webshop van Circles Art&Jewelry zijn naast de trouw- en verlovingsringen ook prachtige sieraden te vinden van Excellent Jewelry. Colliers, armbanden, ringen en oorsieraden van goud in combinatie met diamant of kleurstenen. Een unieke collectie, betaalbaar en van superieure kwaliteit. De levertijd van artikelen uit deze prachtige collectie is gemiddeld 5 tot 7 dagen. Mocht er een artikel niet aanwezig zijn dan gaat het langer duren, wij houden u daarvan op de hoogte mocht dit het geval zijn. Dus wilt u uzelf of een ander verrassen, kijk dan eens naar deze onderscheidende collectie!

excellent_jewelry_engegament-collectie webshop Circles Art&Jewelry-Zwijndrecht

Trouwringen in de webshop van Circles Art&Jewelry

In de webshop van Circles Art&Jewelry vindt u naast de sieraden van Excellent Jewelry ook trouwringen van topkwaliteit. Dat is niet zo verwonderlijk daar Circles Art&Jewelry een tak is van Circles Trouwringen. U vindt hier een aantal ringen uit de collectie’s van EGF, Sickinger, Edeldesign en Ruesch. Trouwringen met prachtige designs en van een ongekende kwaliteit. Trouwringen kopen via de webshop kan, maar er komen natuurlijk wel een aantal belangrijke zaken bij kijken zoals o.a. de maat. Vindt u het niet in de webshop, dan is het altijd mogelijk om eens een bezoek te brengen aan Circles Trouwringen aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht. U kunt hier een keuze maken uit alle collecties, kijken hoe de ring om uw vinger staat en u door ons laten begeleiden bij de keuze van de juiste maat. U zult er ongetwijfeld geen spijt van krijgen. Als u onze referenties van klanten eens bekijkt op de site van The Perfect Wedding, dan weet u genoeg!

Trouwringen-webshop-Circles-Art&Jewelry-rood-met-grijsgoud-Zwijndrecht

Verlovingsringen in webshop van Circles Art&Jewelry

De collectie verlovingsringen in de webshop van Circles Art&Jewelry komen uit de onderscheidende collectie ringen van Excellent Jewelry. Prachtige modellen met briljant geslepen diamanten en kwalitatief hoogwaardige zettingen. Hier moet u een keuze uit kunnen maken! Wilt u nog meer opties? Kijkt u dan eens bij de verlovingsringen uit de EGF collectie van Circles Trouwringen. Niet in de shop, hiervoor moet u echt even naar de winkel komen om de modellen te bekijken! Vergeet de maat niet!

Verlovingsringen Circles Art&Jewelry-Zwijndrecht

Circles Art&Jewelry en Excellent Jewelry, een unieke combinatie!

Met de introductie in onze winkel en webshop is Circles Art&Jewelry een fantastische samenwerking aangegaan. Naast onze prachtige eigen collectie welke u alleen in de winkel kunt bewonderen een schitterende collectie kwaliteitssieraden. Gaat u verloven of trouwen? Dan kunt u een keuze maken uit de webshop, wilt u echt een beleving met alle aandacht en de ringen in het echt zien? Dan bent u welkom in de winkel van Circles Trouwringen. Naast alle prachtige sieraden, verlovingsringen en trouwringen hebben wij ook nog prachtige mineralen, ammonieten uit Madagascar en versteend hout uit het petrified forrest in Arizona.

U bent van harte welkom in onze winkel aan het Veerplein in Zwijndrecht!

Herma en Wilfried de Nobel.

Herma-en-Wilfried-van-Circles-Art&Jewelry-Zwijndrecht