BIJZONDERE SIERADEN

Aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht is Circles Art&Jewelry gevestigd. Onze winkel is gespecialiseerd in parels en exclusieve sieraden. Een groot deel van de colliers, oorstekers en armbanden worden door onszelf vervaardigd uit mineralen ingekocht op beurzen uit de hele wereld. Unieke sieraden gemaakt van o.a. Lapis Lazuli, Opaal, Onyx, Prasiolith, Toermalijn, Rutielkwarts etc etc. Daarnaast hebben wij een webshop waarin u een grote collectie sieraden kunt bestellen, zoals hangers, colliers, ringen, oorstekers en verlovingsringen. Maar voor de unika’s en handwerk op het gebied van colliers, armbanden en oorsieraden moet u naar de winkel komen, u krijgt er zeker geen spijt van!

Bijzondere sieraden merken

Naast de sieraden van Circles Art&Jewelry zelf hebben wij nog een aantal unieke collecties in huis zoals de bijzondere sieraden van Quinn, Vinx Hollands Glorie en Bleu Stone

Ringen van Vinx - witgoud met geelgouden draad - Circles Art&Jewelry - Zwijndrecht

Bijzondere sieraden – Quinn

Quinn is gespecialiseerd in kleurstenen zoals Rodolith, Amethist, Lemonkwarts, Blauwe Topaas, Witte Topaas etc in combinatie met zilver of goud. Naast de kleurstenen zijn er aparte sieraden te leveren in prachtige designs. Zowel in zilver, goud of een combinatie hiervan.

Ringen met edelstenen van Quinn - Circles Art&Jewelry - Zwijndrecht

Bijzondere sieraden – Vinx Hollands Glorie

Vinx Hollands Glorie heeft een exclusieve lijn van ringen, hangers en oorstekers. Er kan gekozen worden uit een basis van goud of zilver met een draad van edelmetaal afgewerkt. Het is mogelijk om de verschillende materialen zoals zilver en goud met elkaar te combineren in de goudkleuren wit-, rood-, rosé- of geelgoud. Unieke sieraden dus!

Set ringen van Vinx - witgoud - 3 diamanten - Circles Art&Jewelry - Zwijndrecht

Bijzondere sieraden – Bleu Stone

Het zeldzame Larimar is een onderdeel van de kwarts silicaten. Deze blauw/groene steen is uitsluitend te vinden in de Dominicaanse republiek. Bleu Stone levert prachtige sieraden van dit bijzondere mineraal.

Collier van Larimar - collectie Circles Art&Jewelry - Zwijndrecht

Bijzondere sieraden – Parels

Circles Art&Jewelry is gespecialiseerd in parels. Zowel zoet als zoutwater. Veel van de zoetwaterparels worden geïmporteerd uit Japan waar deze gekweekt worden. De zoetwaterparels die wij leveren zijn van een goede tot exclusieve kwaliteit en hebben een prachtig luster. Op het gebied van de zoutwaterparels kunnen wij de AkoyaZuidzee en de Tahiti parels leveren. Daarnaast hebben wij de unieke Avaiki parel van de Cook eilanden uit de Stille Zuidzee in huis.
Circles Art&Jewelry werkt naast de unieke Avaiki parel niet met merken zoals Schoeffel. Wij zijn van mening dat er een topproduct geleverd kan worden voor een betaalbare prijs.

Bijzondere sieraden - Tahiti-parels-prachtig luster - Circles Art&Jewelry - Zwijndrecht

Bijzondere sieraden – Circles Art&Jewelry!

U bent bij Circles Art&Jewelry dus aan het juiste adres voor aparte en unieke sieraden. Een impressie hiervan kunt u vinden op de website. Veel colliers moeten nog geregen worden, dit is maatwerk waar wij veel aandacht aan besteden. U kunt een keuze maken uit een grote collectie snoeren in alle kleurstellingen eventueel in combinatie met goud of zilver. De mogelijkheid van een keuze uit losse edelstenen die vervolgens in een sieraad verwerkt worden behoort tot de mogelijkheden.Armband Rhodochrosiet - Circles Art&Jewelry - Zwijndrecht

Circles Art&Jewelry is een beleving

Het uitzoeken van een bijzonder en uniek sieraad kan het beste in onze winkel, wij adviseren u graag. Onze winkel heeft een prachtige sfeervolle ambiance. Het kiezen van zo’n mooi product moet een beleving zijn, het moet aanvoelen als een warm bad waar je graag nog een keer naar terug verlangt. Uiteraard onder het genot van een cappuccino, thee of glaasje wijn. Heeft u specifieke vragen, bel dan gerust met 078-6124832. Of vul ons contact formulier in.

Tot ziens in Zwijndrecht

Herma en Wilfried de Nobel