Herdenkingssieraden

Circles Art & Jewelry specialist in herdenkingssieraden

Circles Art&Jewelry is een winkel waar u terecht kunt voor exclusieve en aparte sieraden. Herdenkingssieraden zijn daar een onderdeel van. Als ontdekker van de vingerafdruk in ringen zijn wij hier toonaangevend in. De vingerafdruk kunnen wij in verschillende producten verwerken zoals ringen, hangers of armbanden. Dat kan in de materialen zilver, geel-, rood-, rosé- of witgoud, platina en river platina. In ringen kan dit zowel aan de binnen als aan de buitenzijde.

Trouwringen met vingerafdruk - bicolor - Circles Art&Jewelry - Zwijndrecht
Herdenkingssieraad geelgouden hartje - Circles Art&Jewelry - Zwijndrecht

As sieraden als herdenking aan uw dierbare

Naast de herdenkings sieraden met vingerafdruk is het ook mogelijk om in een sieraad as van uw dierbare te verwerken. Dat kan in bijvoorbeeld een zegelring zichtbaar, het wordt dan verwerkt in een composiet. De as kan ook in een ring verwerkt worden, er wordt dan een deel van de ring gevuld met as. Uiteraard is dit ook mogelijk in een hanger, eventueel gezet met diamanten. En de combinatie as met vingerafdruk is mogelijk, as in een hanger met een vingerafdruk aan de voor of achterzijde.

Afname vingerafdruk na overlijden

De begrafenis ondernemer kan voor u de vingerafdruk voor het herdenkingssieraad na overlijden afnemen. Is dit een probleem dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij kunnen de afdruk in overleg met u afnemen. Of u krijgt van ons een sampel mee om de afdruk zelf of door de begrafenis ondernemer af te laten nemen. Heeft u hier vragen over, bel gerust.

Geelgouden hartje met vingerafdruk - Circles Art&Jewelry - Zwijndrecht
Witgouden as-hanger - Circles Art&Jewelry - Zwijndrecht

Privacy staat voorop bij Circles Art & Jewelry

Wij beseffen dat uw hoofd omloopt bij zo’n ingrijpende gebeurtenis, en dat u met veel andere zaken bezig bent dan een herdenkingssieraad. U moet hier goed over nadenken. In geval van een vingerafdruk is het natuurlijk belangrijk dat dit vlot gebeurt, maar eenmaal afgenomen heeft u alle tijd. Het as sieraad of herdenkingssieraad met vingerafdruk kan na alle commotie in alle rust gerealiseerd worden. U bent van harte welkom bij ons in de winkel, wij maken hiervoor met u graag even een afspraak om u met alle privacy te kunnen helpen zonder dat gestoord te worden door andere klanten. Dat kan ook in de avonduren.

Waar vindt u Circles Art & Jewelry?

Wij zijn gevestigd aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht. Een mooie plek aan de Oude Maas met een fenomenaal uitzicht naar Dordrecht. U kunt ons telefonisch bereiken op 078-6124832 of op de mobiel van Wilfried, 0643280940. Mocht u een mooi gedenk- of as sieraad aan willen schaffen bent u van harte welkom, wij nemen alle tijd voor u.