Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere sieraden waar er vaak maar één van is, parels, mineralen, fossielen en versteend hout. Wij krijgen regelmatig te horen dat wij met onze prachtige zaak eigenlijk beter gevestigd zouden kunnen zijn in het centrum van Rotterdam. Wij denken hier anders over. Voor een mooi sieraad, een parel collier, Ammonieten, Pecten of een decoratief mineraal zoals bijvoorbeeld een plaat versteend hout ter decoratie van uw woonkamer of als bijzet tafel, neemt u de moeite en zoekt u de specialist op.

Wij kunnen u hierdoor tijd en aandacht geven! Wij leveren maatwerk en zijn er voor u. Kom gerust eens langs om onze mooie winkel met het prachtige uitzicht naar Dordrecht te komen bekijken!

Afspraak maken in winkel
Over ons - Herma en Wilfried de Nobel - Circles Art&Jewelry - Zwijndrecht

Historie van Circles Art & Jewelry

Circles Art & Jewelry is open gegaan in 2005. In eerste instantie om de bezoekers van Circles trouwringen, ook van de eigenaren van Circles Art & Jewelry , aan mooie exclusieve bruidssieraden te helpen. Dit beviel zo goed en de drang om te werken met exclusieve producten was zo groot dat wij de combinatie sieraden, parels, mineralen en versteend hout hebben gemaakt.

Het is erg leuk om te laten zien hoe mineralen als Lapis of Malachiet etc, welke in een sieraad verwerkt zijn, er in het echt uitzien. Onze mineralen hebben ook een prachtige decoratieve uitstraling, mooi om cadeau te geven of om in huis een mooi plekje te geven. De Ammonieten die wij verkopen zijn zeer exclusief, 160 miljoen jaar oud, een exclusiever relatie geschenk vind u nergens!

Onze producten

Parels - Avaiki zoutwater - Circles Art&Jewelry - Zwijndrecht

Parels

Mineralen - Bol Amethist geode - Circles Art&Jewelry - Zwijndrecht

Mineralen

Ammonieten heel en doorgezaagd - Circles Art&Jewelry - Zwijndrecht

Ammonieten
Pecten

Sieraden - Circles Art&Jewelry - Zwijndrecht

Sieraden

Versteend hout - Circles Art&Jewelry - Zwijndrecht

Versteend hout

Unieker kan niet

Een sieraad volledig afgestemd op uw persoonlijkheid. Dat kan bij Circles Art & Jewelry. Bij ons staat de klant centraal. Wij willen ontdekken wie u bent, wat u raakt en wat u belangrijk vindt in uw sieraad. U zult zien dat wij op ideeën komen waarvan u niet dacht dat ze mogelijk waren. Durft u de uitdaging aan?

Langskomen in de winkel

Alles wat u nodig heeft, gewoon in Zwijndrecht

Circles Art & Jewelry is gevestigd in Zwijndrecht, aan de rand van de Oude Maas onder de rook van Rotterdam. De winkel is onderdeel van een ander concept: Circles trouwringen. Aan de overkant van onze winkel ligt één van de oudste steden van Nederland, Dordrecht. De prachtige Onze-Lieve-Vrouwenkerk van deze stad kunt u vanaf onze winkellocatie perfect zien liggen. Maak gerust een afspraak of loop gewoon eens bij ons binnen.

Afspraak maken

Onze merken

Meer ontdekken

Wat klanten zeggen

Bent u net zo tevreden als onze andere klanten?
Bekijk wat anderen over onze producten zeggen. Of schrijf zelf een review. We horen graag van u!

Wat klanten zeggen

Meer weten

Wilt u meer achtergrond informatie? Ontdekken waar onze mineralen en sieraden vandaan komen? Vind alle informatie overzichtelijk terug. 

Achtergrond informatie