Klassieke sieraden – Circles Art Jewelry

Circles Art&Jewelry is een speciaalzaak in bijzondere klassieke sieraden met een eigen uitstraling voor mensen die iets bijzonders willen. Onderscheidende producten vervaardigd van verschillende mineralen en parels. Geregen of geknoopt en gezet in zilver of goud. Geen massa producten, maar echt handwerk. Klassieke sieraden met passie vervaardigd. Wij hebben een grote collectie in onze winkel maar ook nog veel snoeren die nog geregen moeten worden. Dus op verzoek passen wij het collier aan, niemand heeft namelijk dezelfde maat hals. Wij luisteren naar uw wensen en doen er alles aan om een sieraad te vervaardigen wat bij u past. Is het niet op voorraad dan gaan wij voor u op zoek naar de mineralen met de juiste kleur en afmeting. Regelmatig bezoeken wij beurzen waar wij de beste producten mee vandaan nemen.

BEKIJK ONLINE ONZE PRODUCTEN.

De materialen waar klassieke sieraden van gemaakt worden

Circles Art&Jewelry werkt met natuur producten van over de hele wereld, wij kopen deze vaak in op de verschillende grote beurzen. De materialen waar wij de klassieke sieraden uit vervaardigen zij o.a: Lapis Lazuli, Maansteen, Peridoot, Opaal, parels, Onyx, Chrysopraas etc etc. Mocht uw keuze er op dat moment niet bij zitten dan kunnen wij daar altijd voor zorgen. Alle sieraden, ook die in de winkel aanwezig zijn kunnen op maat gemaakt worden. Naar keuze kan er een zilveren, wit of geelgouden slot aan uw klassieke sieraad gemaakt worden. Wij zorgen er voor dat uw sieraad uniek en onderscheidend is zodat de opval waarde maximaal is!

Klassieke parel sieraden online - Circles Art&Jewelry - Zwijndrecht

Prachtige klassieke parel sieraden

Zoals onze naam al doet vermoeden zijn wij gespecialiseerd in parelcolliers. Wij vervaardigen op uw verzoek de mooiste parel colliers in verschillende tinten. Van blauw-zwart tot wit en de vele natuurtinten die hier tussen zitten. Een parel is een natuur product, vaak gekweekt in zoet- of zoutwateroesters. Pearls&Stones heeft ze bijde in huis in verschillende kwaliteiten. Zoetwater parels, maar ook de zoutwater zoals de  Akoya, Tahiti of Zuidzee. Allen hebben zij hun eigen uitstraling en kleuren, prachtige wondertjes uit de natuur. Bovendien hebben wij met de Avaiki parel het neusje van de zalm in huis. ecologisch gekweekte parels gekweekt in de Pacific bij de Cook eilanden.

Circles Art Jewelry in Zwijndrecht, het adres voor al uw klassieke sieraden

Onder de rook van Rotterdam ligt Zwijndrecht. Wij bevinden ons aan het Veerplein No.14. Een prachtig straatje uitkijkend over de Oude Maas naar het pittoreske Dordrecht. Sieraden uit kiezen van deze kwaliteit doe je liever niet via het internet. Langskomen en in een heerlijk rustige ambiance de mogelijkheden bekijken is toch veel leuker. Bovendien kunt u de sieraden dan gelijk passen en kunnen zij mogelijk direct op maat gemaakt worden. Natuurlijk met een lekkere kop cappuccino of een glaasje wijn. Dat kan tijdens de openingstijden maar ook op afspraak. U kunt bellen met 078-6124832 of een contact formulier invullen, wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoord geven.

Wij hopen u een keer te mogen begroeten in onze prachtige winkel, waar u ook terecht kunt voor trouwringen.

Herma en Wilfried de Nobel.