Pearls&Stones heeft een nieuwe website en daar zijn wij best trotst op! Helderder, en overzichtelijker.

Op deze site is met één oogopslag te zien waar wij goed in zijn, de levering van aparte en uniek sieraden, mineralen, parels en versteend hout. Op Veerplein No 14 kunt u terecht voor de aanschaf van één van deze artikelen. Veel is er op voorraad, sommige artikelen zoals o.a. het versteende hout vragen wat meer deskundigheid en maatwerk en levertijd.

Sieraden, mineralen, parels en versteend hout

U vindt op de nieuwe site een heldere impressie van al deze producten en wat de mogelijkheden zijn. Wij nodigen u graag in de winkel uit om kennis te maken met het hele assortiment en de mogelijkheden die wij verder te bieden hebben. En wat u niet ziet is er wel degelijk! Dus vraag er naar.

Webshop

De webshop hebben wij weggelaten omdat wij er door ervaring achter zijn gekomen dat onze klanten voor deze producten liever naar de winkel komen. Het aanschaffen moet een beleving zijn, goede koffie, kwaliteit en maatwerk, daar staan wij voor!

Vaste klanten

Onze vaste klanten gaan wij voortaan wat extra verwennen, na inschrijving bij Pearls&Stones ontvangt u standaard 5% korting op de gehele collectie, verder houden wij u op de hoogte van acties en bijzonderheden. Toch de moeite waard!

Bent u nog nooit bij Pearls&Stones binnen geweest? Wij Herma en Wilfried de Nobel staan voor u klaar om u met een deskundig advies te informeren wat er zoal mogelijk is op het gebied van sieraden, parels, mineralen en versteend hout!

Tot ziens aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht!