Online juwelier Circles Art and Jewelry sieraden webshop  

Bijzondere sieraden in de webshop 

De online juwelier Circles Art and Jewelry sieraden in Zwijndrecht heeft naast haar bijzondere sieraden welke alleen in de winkel aan het Veerplein in Zwijndrecht te koop zijn ook nog een webshop waar u online kunt winkelen. In de shop vindt u prachtige sieraden van goud, goud met zilver in combinatie met diamanten of Zirkonia. De sieraden worden regelmatig aangevuld met nieuwe onderscheidende producten. Zo blijft online winkelen bij Art&Jewelry een feest!

Online juwelier - Circles Art and Jewelry - sieraden webshop

Online juwelier Circles Art&Jewelry voor schitterende gouden sieraden

Geelgouden en bicolor sieraden in de webwinkel

Bij de online juwelier Circles Art and Jewelry vindt u geelgouden en bicolor sieraden van uitmuntende kwaliteit. U heeft de keuze uit hangers, armbanden, colliers, oorsieraden, ringen en verlovingsringen. Betalen kunt u i.p. met de meeste betaalkaarten inclusief American Express. Producten heeft u meestal binnen 5 dagen in huis, sommige artikelen, indien niet voorradig duren langer, u wordt hierover op de hoogte gehouden.

Bekijk de webshop
Online juwelier - Circles Art and Jewelry - sieraden webshop

Excellent Jewelry  bij de online juwelier Circles Art&Jewelry

Regelmatig nieuwe onderscheidende juwelen!

De sieraden bij de online juwelier Circles Art and Jewelry  zijn van het prachtige merk Excellent Jewelry, fascinerende en onderscheidende collecties van 14 karaat geel- en bicolor goud in combinatie met briljanten en Zirkonia, of geelgoud met zilver. Excellent Jewelry komt regelmatig met nieuwe onderscheidende juwelen, het is dus interessant om de shop regelmatig in de gaten te houden op zoek naar mooie nieuwe producten!

Excellent Jewelry
Online juwelier - Circles Art and Jewelry - sieraden webshop

Gouden sieraden bekijken bij de online juwelier Circles Art&Jewelry

Gouden sieraden zijn van alle tijd en tijdloos

Op zoek naar tijdloze en bijzondere gouden sieraden? Dan bent u in de sieraden webshop van online juwelier Circles Art&Jewelry aan het juiste adres! Gouden sieraden zijn van alle tijd en tijdloos. In de shop vindt u zowel klassieke als moderne geelgouden en bicolor sieraden. Aan de kwaliteit zal het zeker niet liggen, die is uitstekend. Dus wilt u iemand verrassen met een prachtig cadeau, ga dan zeker eens online winkelen!

Gouden sieraden
Online juwelier - Circles Art and Jewelry - armbanden

Armbanden 

Fraai gezet met briljanten

De armbanden van Circles Art&Jewelry zijn werkelijk prachtig, fraai gezet met briljant geslepen diamanten, soms uitbundig andere keren weer ingetogen. Vervaardigd van geelgoud of een combinatie van geelgoud met witgoud of zilver. Excellent Jewelry is toonaangevend  op het gebied van arm sieraden. Winkelen bij de online juwelier is bij Art&Jewelry echt een feest!

Armbanden
Online juwelier - Circles Art and Jewelry - Colliers

Colliers 

Onderscheidend van andere sieraden

Er is altijd wel een mooi moment om iemand te verrassen met een mooi juweel. De Colliers zijn een voorbeeld van prachtige  sieraden. De combinaties van materialen zoals wit- en geelgoud met zilver, diamanten en kleurstenen maken dat deze colliers onderscheidend zijn van andere sieraden. Laat u verrassen in de webshop van online juwelier Circles Art&Jewelry!

Colliers
Online juwelier - Circles Art and Jewelry - Hangers

 Hangers 

Met gekleurde edelstenen of diamanten

Naast de colliers uit de collectie van Excellent Jewelry zijn er in de online juwelier van Circles Art&Jewelry, prachtige hangers. De wit en geelgouden of bicolor hangers zijn  een lust voor het oog! Soms gewoon rustig zonder edelstenen, maar ook prachtig gezet met gekleurde edelstenen of briljanten. Heeft u vragen over één van onze producten, bel dan gerust even.

Hangers
Online juwelier - Circles Art and Jewelry - Oorhangers

Oorhangers 

Sieraden voor bijzondere mensen!

Vaak worden hangers en colliers gecompleteerd met creolen oorhangers of stekers. Deze zijn volop vertegenwoordigd in de online juwelier Circles Art&Jewelry sieraden. Neem tijdens het shoppen dus ook even een kijkje in deze categorie! De oorhangers van Art & Jewelry zijn net als alle andere collecties onderscheidend, bijzondere sieraden voor bijzondere mensen. De variaties zijn enorm, keuze uit verschillende edelstenen en diamanten in briljant slijpsel. Verras uw geliefde dus eens met zo’n prachtig sieraad!

Oorhangers
Online juwelier - Circles Art and Jewelry - Ringen

Ringen 

Ringen, van eenvoudig tot uitbundig

Zo’n enorme collectie ringen heeft u nog nooit bij elkaar gezien, met een enorme variëteit wat betreft design, kleurstenen, diamanten, materialen en prijzen. Prachtig om zo maar cadeau te doen aan iemand die u dierbaar is, of bijvoorbeeld als aanzoeksring. De ringen uit de collectie van online juwelier Circles Art&Jewelry, te bestellen van eenvoudig tot uitbundig. Zorg dat u de goede maat uitkiest! Wilt u dit exact weten dan kunnen wij dit voor u nameten in onze winkel aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht.

Ringen
Online juwelier - Circles Art and Jewelry - Verlovingsringen

Verlovingsringen 

Verlovingsringen voor uw geliefde

Gaat u een samenlevings contract aan, verloven of wilt u uw geliefde een aanzoek doen? Dan bent u in bij de online juwelier Circles Art&Jewelry sieraden aan het juiste adres! Prachtige verlovingsringen, van strak tot super romantisch van een ongekende kwaliteit! Circles Art&Jewelry is een tak van Circles Trouwringen. Vindt u in de webshop niet de verlovingsring die u wenst? Kijkt u dan eens op de website van Circles Trouwringen! Als u dan nog niet slaagt dan weten wij het ook niet meer.

Verlovingsringen

Winkel van Circles Art&Jewelry in Zwijndrecht

De fysieke winkel van Circles Art&Jewelry bevindt zich aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht. De sieraden die u hier kunt zien onderscheiden zich van de juwelen in de online juwelier Circles Art and Jewelry. Vaak gemaakt van mineralen zoals: Lapis Lazula, Onyx, Hematiet, Rozenkwarts, Opaal in combinatie met geel of witgoud. Vaak zijn dit unica’s. Colliers worden op verzoek op maat gemaakt. Naast de mineralen hebben wij veel parels in huis, zowel zoet als zoutwaterparels in verschillende kleur combinaties zoals wit, roomkleurig, roze, geel, zwart etc. Naast dit alles verzorgen wij ook al uw reparatie’s! Zoekt u dus iets bijzonders bel dan gerust met ons via nummer 078-6124832, of kom gelijk naar onze prachtige winkel, de koffie staat klaar!

Herma en Wilfried de Nobel

Herma-en-Wilfried-van-Circles-Art&Jewelry-Zwijndrecht