Gouden colliers – Online winkelen – Circles Art and Jewelry

Gouden colliers in de webshop 

De gouden colliers die Circles Art and Jewelry in haar webshop heeft zijn uitmuntend van kwaliteit. Leverbaar in bicolor, wit in combinatie met geelgoud, en combinaties van geelgoud met zilver. De sieraden zijn gezet met diamant of in sommige gevallen zirkonia. De sieraden onderscheiden zich door prachtige onderscheidende designs voor aantrekkelijke prijzen.

Gouden colliers - Online winkelen - Circles Art and Jewelry

Online juwelier Circles Art&Jewelry voor schitterende gouden colliers

Geelgouden en bicolor colliers in de webwinkel

Bij de online juwelier Circles Art and Jewelry vindt u geelgouden en bicolor colliers van uitmuntende kwaliteit. Colliers in verschillende creaties, van fijn tot wat uitbundiger, vaak gezet met parels of diamanten. Betalen kunt u met de meeste betaalkaarten inclusief American Express. De sieraden heeft u meestal binnen 5 dagen in huis. Indien niet voorradig duurt het langer, u wordt dan op de hoogte gehouden.

Bekijk de webshop
Gouden colliers - Online winkelen - Circles Art and Jewelry

Gouden colliers van excellent Jewelry in onze online winkel

Colliers met schitterende designs in onze webshop!

De gouden colliers bij de online juwelier Circles Art and Jewelry  zijn van Excellent Jewelry, fascinerende en onderscheidende collecties van 14 karaat geel- en bicolor goud in combinatie met briljanten en Zirkonia, en geelgoud met zilver. Excellent Jewelry komt regelmatig met nieuwe onderscheidende colliers, het is dus interessant om de online winkel regelmatig in de gaten te houden op zoek naar mooie nieuwe producten!

Excellent Jewelry
Gouden colliers - Online winkelen - Circles Art and Jewelry

Gouden en bicolor colliers in de webshop van Circles Art&Jewelry

Gouden colliers zijn van alle tijd en tijdloos

Naast de colliers uit de collectie van Excellent Jewelry zijn er bij de online juwelier van Circles Art&Jewelry, prachtige hangers. De wit en geelgouden of bicolor sieraden zijn  een lust voor het oog! Soms gewoon zonder edelstenen, maar ook prachtig gezet met gekleurde edelstenen en briljanten. Heeft u vragen over één van onze producten, bel dan gerust even met 078-6124832, of kom langs in onze winkel!

Gouden sieraden

Gouden colliers online bij Circles Art&Jewelry in Zwijndrecht

De fysieke winkel van Circles Art&Jewelry bevindt zich aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht. De colliers, ringen, armbanden en hangers die u hier kunt zien onderscheiden zich van deze  bij de online juwelier Circles Art and Jewelry. De colliers worden vaak gemaakt van mineralen zoals: Lapis Lazula, Onyx, Hematiet, Rozenkwarts, Opaal in combinatie met geel of witgoud. Meestal zijn dit unica’s. Colliers worden op verzoek op maat gemaakt. Naast de mineralen hebben wij veel parels in huis, zowel zoet als zoutwaterparels in verschillende kleur combinaties zoals wit, roomkleurig, roze, geel, zwart etc. Wij verzorgen ook al uw reparatie’s! Zoekt u dus aparte colliers bel dan gerust met ons via nummer 078-6124832, of kom gelijk naar onze prachtige winkel, de koffie staat klaar!

Herma en Wilfried de Nobel

Herma-en-Wilfried-van-Circles-Art&Jewelry-Zwijndrecht