Gouden armbanden – Online winkelen – Circles Art and Jewelry

Gouden armbanden in de webshop 

De gouden armbanden welke u in de webshop vindt zijn van een excellente kwaliteit. Te leveren in bicolor, wit in combinatie met geelgoud, en combinaties van geelgoud met zilver. De sieraden zijn prachtig gezet met diamant of zirkonia. De armbanden onderscheiden zich door prachtige designs voor aantrekkelijke prijzen.

Gouden colliers - Online winkelen - Circles Art and Jewelry

Geelgouden en bicolor armbanden, prachtige designs!

In de webshop van Circles Art&Jewelry vindt u bi color gouden armbanden in verschillende creaties, van fijn tot wat uitbundiger, in combinatie met diamanten. Betalen kunt u met de meeste betaalkaarten inclusief American Express. De armbanden heeft u meestal binnen 5 dagen in huis. Indien niet voorradig duurt het langer, u wordt dan op de hoogte gehouden.

Bekijk de webshop
Gouden colliers - Online winkelen - Circles Art and Jewelry

Gouden armbanden van excellent Jewelry in onze webwinkel

Armbanden van uitmuntende in onze webshop!

De gouden armbanden bij Circles Art and Jewelry  zijn van Excellent Jewelry, fascinerende en onderscheidende collecties arm sieraden van 14 karaat geel- en bicolor goud in combinatie met briljanten of  Zirkonia, en geelgoud met zilver. Excellent Jewelry komt regelmatig met nieuwe onderscheidende armbanden, hou de shop dus in de gaten!

Excellent Jewelry
Gouden colliers - Online winkelen - Circles Art and Jewelry

Gouden en bicolor armbanden bij Circles Art&Jewelry online

Gouden armbanden van alle tijd en tijdloos!

Naast de colliers uit de collectie van Excellent Jewelry van Circles Art&Jewelry zijn er ook hangers, oorsieraden, colliers, ringen en verlovingsringen te bestellen. De wit en geelgouden of bicolor sieraden zijn  een lust voor het oog! Prachtig gezet met gekleurde edelstenen en briljanten. Heeft u vragen over één van onze producten, bel dan gerust even met 078-6124832!

Gouden sieraden

Gouden armbanden bij Circles Art&Jewelry in Zwijndrecht

De fysieke winkel van Circles Art&Jewelry bevindt zich aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht. De sieraden die wij in de winkel hebben onderscheiden zich van deze  bij de online juwelier Art and Jewelry. De sieraden worden gemaakt van mineralen zoals: Labradoriet, Onyx, Hematiet, Rozenkwarts, Opaal in combinatie met 14 karaat goud. Meestal zijn dit unica’s. Colliers worden op verzoek op maat gemaakt. Buiten de mineralen hebben wij parels in huis, zoet en zoutwaterparels in verschillende kleur combinaties zoals wit, roomkleurig, roze, geel, zwart etc. Wij verzorgen ook al uw reparatie’s! Zoekt u dus aparte armbanden bel dan met ons via nummer 078-6124832, of kom naar onze prachtige winkel, de koffie staat klaar!

Herma en Wilfried de Nobel

Herma-en-Wilfried-van-Circles-Art&Jewelry-Zwijndrecht