Exclusieve sieraden sieraden Rotterdam online bij Circles Art&Jewelry

Circles Art&Jewelry is een prachtige sieraden winkel in Zwijndrecht. Wij hebben aparte sieraden, mineralen en versteend hout. Exclusieve sieraden online in Rotterdam uitzoeken dat is nu ook mogelijk in onze webwinkel. Exclusief voor u hebben wij de collectie Excellent Jewelry, bijzondere juwelen met prachtige designs. Gezet met briljant geslepen diamanten of edelstenen. De stukken zijn ook nog eens heel scherp geprijsd, gemaakt van 14 karaat massief goud. De collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe artikelen. Gaat u uw vriendin een aanzoek doen? Kijkt u dan eens bij de aanzoek cq verlovingsringen!

Exclusieve armbanden Rotterdam online

armband-bicolor-briljant-1-03-crt-Exclusieve sieraden Rotterdam online-Circles Art and Jewelry-ZwijndrechtU bent op zoek in Rotterdam naar een prachtige gouden armband? Deze kunt u nu online bestellen bij Art&Jewelry. Onderscheidend in design, gemaakt van 14 karaat goud, zowel wit- als geelgoud in combinatie met diamanten en gekleurde edelstenen. De combinatie met zilver vindt u ook in de webwinkel.

Sieraden Rotterdam online van Excellent Jewelry

oorhangers geelgoud-roze-maansteen-Exclusieve oorstekers Rotterdam online-Circles Art andJewelry-ZwijndrechtU woont in Rotterdam en bent op zoek naar exclusieve sieraden online? Dan bent u nu aan het juiste adres, wij hebben in onze webwinkel mooie 14 karaat gouden juwelen met edelstenen en briljant geslepen diamanten. Een lust voor het oog! Neem gerust een kijkje in de shop en verbaas u erover hoe mooi deze sieraden zijn!

Verlovingsringen in de webwinkel

Verlovingsring online Rotterdam-bicolor-briljant-0-51-crt-Circles-Art&Jewelry-Zwijndrecht

U gaat uw aanstaande verrassen met een mooie verlovingsring? Kijk dan eens in de webshop. Unieke aanzoeksringen voor scherpe prijzen, vervaardigd uit massief goud. Zowel wit als geel, bicolor of in de combinatie met zilver. Mooi gezet met briljant geslepen diamanten. Wilt u nog meer modellen zien, of bent u op zoek naar trouwringen? Kijk dan eens op onze website van Circles Trouwringen, of kom langs in onze winkel!

Voor uw online aankopen!

exclusieve sieraden Rotterdam online-hanger-zilver-goud-zirkonia-Circles Art and Jewelry-Zwijndrecht

Circles Art&Jewelry heeft online de prachtige sieraden van Excellent Jewelry. Opvallend en onderscheidend door de bijzondere creaties en het gebruik van edelstenen. Aparte sieraden voor bijzondere mensen. Oorbellen, hangers, ringen en armbanden in massief geel-, wit-, of bicolor goud. Makkelijk te bestellen, betalen kan met de bankpas of creditcard. Wij accepteren ook American Express. Wilt u toch liever langskomen? Dat kan in Zwijndrecht aan het Veerplein No.14.

Online exclusieve sieraden

exclusieve sieraden Rotterdam online-armband-geelgoud-edelsteen-Circles Art and Jewelry-Zwijndrecht

Bij Circles Art&jewelry is het nu mogelijk om online exclusieve sieraden te bestellen. Prachtige armbanden,  gemaakt van 14 karaat geel-, wit-, of bicolor goud en goud met zilver. De sieraden zijn vaak schitterend gezet met diamanten en gekleurde edelstenen zoals lapis Lazuli, Rozenkwarts, bergkristal of Labradoriet. Heeft u vragen? Bel gerust met 078-6124832.

Web winkelen doet u bij Circles Art&Jewelry!

ring-rosegoud-amethist-exclusieve sieraden Rotterdam online- Collectie Circles Art and Jewelry - ZwijndrechtU woont in Rotterdam en bent online op zoek naar exclusieve sieraden, kijk dan eens in de webwinkel van Circles Art&Jewelry. Bijzonder mooie colliers, armbanden, hangers, ringen, oorstekers en verlovingsringen. Onderscheidende designs gemaakt van 14 karaat goud. Combinaties zijn mogelijk van wit-, met geelgoud of zilver. Gezet met de beste kwaliteit diamanten of edelstenen. Na uw bestelling heeft u de sieraden binnen een week in huis. Mocht iets niet voorradig zijn dan laten wij u dit direct weten. De levertijd zal dan wat langer zijn.

Art&Jewelry de winkel voor al uw sieraden!

Circles Art&Jewelry is dus niet zomaar een juwelier, meer een gallery met bijzondere stukken. In onze nieuwe webshop is het mogelijk om alvast een idee op te doen, voor de aparte stukken zult u echt naar de winkel aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht moeten komen. Naast de sieraden hebben wij decoratieve mineralen en versteend hout. Platen uit Arizona met de meest prachtige kleurstellingen en maar liefst 225 miljoen jaar oud! Kom gewoon eens kijken naar al het moois wat wij te bieden hebben u zult het zeker de moeite waard vinden. Hebben wij bepaalde stukken niet in huis dan gaan wij er voor u naar op zoek. U kunt een bezoek eventueel combineren met een heerlijk etentje in één van de goede restaurants hier of een bezoekje aan het mooie Dordrecht.

U bent in ieder geval van harte welkom!

Herma en Wilfried de Nobel