Exclusieve sieraden online – Circles Art&Jewelry

Exclusieve sieraden online  

Circles Art&Jewelry, dé webwinkel met exclusieve sieraden online! Colliers, hangers, armbanden, oorsieraden, ringen en verlovingsringen, gemaakt van geel en bicolor goud. Mooi gezet met diamant. Uitmuntend zijn de exclusieve ontwerpen. Naast de sieraden online kunt u ook onze prachtige en intieme winkel bezoeken aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht. Hier hebben wij veel andere sieraden gemaakt van verschillende mineralen zoals rozenkwarts, bergkristal, saffier, citroen etc etc. U bent van harte welkom!

Exclusieve sieraden - Circles Art and Jewelry - sieraden webshop

Circles Art&Jewelry de Online juwelier voor exclusieve sieraden.

Gouden exclusieve sieraden in de webwinkel

Bij de online juwelier Circles Art and Jewelry vindt u geelgouden en bicolor sieraden van uitmuntende kwaliteit. U heeft de keuze uit hangers, armbanden, colliers, oorsieraden, ringen en verlovingsringen. Betalen kunt u i.p. met de meeste betaalkaarten inclusief American Express. Producten heeft u meestal binnen 5 dagen in huis, sommige artikelen, indien niet voorradig duren langer, u wordt hierover op de hoogte gehouden.

Bekijk de webshop
Exclusieve collier - Circles Art and Jewelry - sieraden webshop

Excellent Jewelry  bij de online juwelier Circles Art&Jewelry

Regelmatig nieuwe exclusieve juwelen in de webshop!

De sieraden bij de online juwelier Circles Art and Jewelry  zijn van het prachtige merk Excellent Jewelry, fascinerende en onderscheidende collecties van 14 karaat geel- en bicolor goud in combinatie met briljanten en Zirkonia, of geelgoud met zilver. Excellent Jewelry komt regelmatig met nieuwe onderscheidende juwelen, het is dus interessant om de shop regelmatig in de gaten te houden op zoek naar mooie nieuwe producten!

Excellent Jewelry
Exclusieve sieraden - Circles Art and Jewelry - sieraden webshop

Exclusieve gouden sieraden bij Art&Jewelry

Gouden sieraden zijn van alle tijd en tijdloos

Op zoek naar tijdloze en bijzondere gouden exclusieve sieraden? Dan bent u in de sieraden webshop van online juwelier Circles Art&Jewelry aan het juiste adres! Gouden sieraden zijn van alle tijd en tijdloos. In de shop vindt u zowel klassieke als moderne geelgouden en bicolor sieraden. Aan de kwaliteit zal het zeker niet liggen, die is uitstekend. Dus wilt u iemand verrassen met een prachtig cadeau, ga dan zeker eens online winkelen!

Gouden sieraden
Exclusieve armbanden - Circles Art and Jewelry - armbanden

Exclusieve armbanden 

Fraai gezet met briljanten

De exclusieve armbanden van Circles Art&Jewelry zijn werkelijk prachtig, fraai gezet met diamanten, bijzondere ontwerpen van de beste goudsmeden. Vervaardigd van geelgoud of een combinatie van geelgoud met witgoud. Een prachtig geschenk! Excellent Jewelry is toonaangevend  op het gebied van exclusieve sieraden. Winkelen bij de online juwelier is bij Art&Jewelry echt een feest!

Armbanden
Exclusieve colliers - Circles Art and Jewelry - Colliers

Exclusieve colliers 

Onderscheidend van andere sieraden

Er is altijd wel een mooi moment om iemand te verrassen met een mooi exclusief juweel. De Colliers zijn een voorbeeld van uitmuntende  sieraden. De combinaties van materialen zoals 14 karaat wit- en geelgoud met zilver, diamanten en kleurstenen maken dat deze colliers onderscheidend zijn van andere sieraden. Laat u verrassen in de webshop van online juwelier Circles Art&Jewelry!

Colliers
Exclusieve hangers- Circles Art and Jewelry - Hangers

 Exclusieve hangers 

Met gekleurde edelstenen of diamanten

Naast de bijzondere colliers uit de collectie van Excellent Jewelry zijn er in de online juwelier van Circles Art&Jewelry, prachtige exclusieve hangers. De wit en geelgouden of bicolor hangers zijn  een lust voor het oog! Soms gewoon rustig zonder edelstenen, maar ook prachtig gezet met gekleurde edelstenen of briljanten. Heeft u vragen over één van onze producten, bel dan gerust even.

Hangers
Exclusieve oorhangers - Circles Art and Jewelry - Oorhangers

Exclusieve oorhangers 

Sieraden voor bijzondere mensen!

Vaak worden exclusieve hangers en colliers gecompleteerd met creolen oorhangers of stekers. Deze sieraden zijn volop aanwezig in de online juwelier Circles Art&Jewelry sieraden. Neem tijdens het winkelen dus ook even een kijkje in deze categorie! De oorsieraden van Art & Jewelry zijn net als alle andere collecties onderscheidend, bijzondere sieraden voor unieke mensen. De variaties zijn enorm, keuze uit verschillende edelstenen en diamanten in briljant slijpsel. Verras uw geliefde dus eens met zo’n prachtig sieraad!

Oorhangers
Exclusieve ringen - Circles Art and Jewelry - Ringen

Exclusieve ringen 

Ringen, van eenvoudig tot uitbundig

Zo’n enorme exclusieve collectie ringen heeft u nog nooit bij elkaar gezien, met een enorme variëteit van kleurstenen, diamanten, materialen en prijzen. Prachtig om zo maar cadeau te doen aan iemand die dicht bij u staat, of bijvoorbeeld als aanzoeks- of verlovingsring. De ringen uit de collectie van online juwelier Circles Art&Jewelry, te bestellen van eenvoudig tot uitbundig. Zorg dat u de goede maat uitkiest! Wilt u dit exact weten dan kunnen wij dit voor u nameten in onze winkel aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht.

Ringen
Exclusieve verlovingsringen - Circles Art and Jewelry - Verlovingsringen

Exclusieve verlovingsringen 

Verlovingsringen voor uw geliefde

Gaat u een samenlevings contract aan, verloven of wilt u uw geliefde een aanzoek doen? Dan bent u in bij de online juwelier Circles Art&Jewelry sieraden aan het juiste adres! Prachtige exclusieve verlovingsringen, van strak tot romantisch en van een ongekende kwaliteit! Circles Art&Jewelry is een tak van Circles Trouwringen. Vindt u in de webshop niet de verlovingsring die u wenst? Kijkt u dan eens op de website van Circles Trouwringen! Als u dan nog niet slaagt dan weten wij het ook niet meer.

Verlovingsringen

Winkel van Circles Art&Jewelry in Zwijndrecht

U bent op zoek naar exclusieve sieraden, Circles Art&Jewelry heeft u op dit gebied in de webwinkel veel te bieden. In de fysieke winkel van Art&Jewelry hebben wij nog veel andere exclusieve sieraden, gemaakt van verschillende mineralen zoals: opaal, chalcedoon, onyx, maansteen etc etc. Vaak gecombineerd met goud. Veel van deze sieraden zijn unica’s, er is er maar één van, dat maakt het dan ook exclusief. Wij maken colliers op maat, u kunt kiezen ut vele verschillende mineralen en edelstenen. Naast de sieraden hebben wij in de winkel ook nog decoratieve mineralen en versteend hout. Zeker de moeite waard om eens langs te komen in de winkel. U zult hier geen spijt van krijgen!

Herma en Wilfried de Nobel

Herma-en-Wilfried-van-Circles-Art&Jewelry-Zwijndrecht