Gouden ringen – Online winkelen – Circles Art and Jewelry

Gouden ringen in de webshop 

Exclusieve gouden ringen in de online winkel van Art&Jewelry. De ringen zijn ontworpen uit 14 karaat geel en witgoud en eventueel in combinatie met zilver. Verfraaid met briljant geslepen diamant en zirkonia. In de webwinkel staan ringen en verlovingsringen.

Gouden colliers - Online winkelen - Circles Art and Jewelry

Bicolor ringen online bij Circles Art&Jewelry 

Bicolor ringen, prachtige ontwerpen! Kijk in de webwinkel.

In de webshop van Circles Art&Jewelry vindt u geel-, wit-, en bicolor ringen in verschillende uitvoeringen, van fijn tot wat uitbundiger, in combinatie met briljant geslepen diamanten en zirkonia. Betalen kunt u met betaalkaarten inclusief American Express. De ringen heeft u meestal binnen 5 dagen in huis. Indien niet voorradig duurt het langer, wij nemen dan contact met u op.

Bekijk de webshop
Gouden colliers - Online winkelen - Circles Art and Jewelry

Witgouden ringen van excellent Jewelry in onze webshop

14 karaat witgouden ringen in onze webshop!

De 14 karaat geel-, wit-, en bicolor ringen bij Circles Art and Jewelry zijn van de ontwerpers van Excellent Jewelry, onderscheidende hand sieraden van geel-, wit-, en bicolor goud in combinatie met briljanten of Zirkonia, tevens leverbaar in geelgoud met zilver. Excellent Jewelry komt regelmatig met nieuwe onderscheidende ringen, hou de online winkel dus in de gaten!

Excellent Jewelry
Gouden colliers - Online winkelen - Circles Art and Jewelry

Geelgouden ringen bij Circles Art&Jewelry online

Geelgouden ringen tijdloos voor alle gelegenheden!

Naast de geelgouden ringen uit de collectie van Circles Art&Jewelry zijn er ook andere sieraden te bestellen, zoals arm en hals juwelen. Prachtig gezet met gekleurde edelstenen en briljant geslepen diamanten. Verfijnde sieraden van een prachtige schoonheid! Heeft u vragen over één van onze producten, bel dan gerust even met 078-6124832!

Gouden sieraden

Gouden ringen bij Circles Art&Jewelry in Zwijndrecht

Circles Art&Jewelry heeft ook een fysieke winkel. Deze vindt u aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht.In de winkel hebben wij andere sieraden dan die in de webwinkel. Ringen, colliers en armbanden gemaakt van verschillende edelstenen zoals: Lapis Lazuli, Onyx, Opaal, Labradoriet, Malachiet etc, etc. Naast deze sieraden verkopen wij ook versteend hout uit Amerika en Indonesië, schitterend als tafel of ter decoratie aan de wand! Zoekt u trouwringen? Kijkt u dan eens op de site van Circles Trouwringen! Zijn er speciale wensen bel dan met ons via nummer 078-6124832, of kom eens langs in onze prachtige winkel, de koffie staat klaar!

Herma en Wilfried de Nobel

Herma-en-Wilfried-van-Circles-Art&Jewelry-Zwijndrecht