Gouden oorsieraden – Online winkelen – Circles Art and Jewelry

Gouden oorsieraden in de webshop 

Exclusieve gouden oorsieraden in onze online winkel van Art&Jewelry. De oorhangers zijn vervaardigd uit 14 karaat geel en witgoud en eventueel in combinatie met zilver. Verfraaid met briljant geslepen diamant en zirkonia. Er is keuze uit creolen, oorstekers of oorhangers.

Gouden colliers - Online winkelen - Circles Art and Jewelry

Gouden creolen online bij Circles Art&Jewelry 

Geelgouden en bicolor Creolen, prachtige ontwerpen!

In de webwinkel van Circles Art&Jewelry vindt u geel en witgouden Creolen in verschillende uitvoeringen, van fijn tot wat uitbundiger, in combinatie met briljant geslepen diamanten en zirkonia. Betalen kunt u met de meeste betaalkaarten inclusief American Express. De Creolen heeft u meestal binnen 5 dagen in huis. Indien niet voorradig duurt het langer, u wordt dan op de hoogte gehouden.

Bekijk de webshop
Gouden colliers - Online winkelen - Circles Art and Jewelry

Gouden oorhangers van excellent Jewelry in onze webshop

Oorhangers in 14 karaat wit en geelgoud in onze webshop!

De 14 karaat geel- en witgouden oorhangers bij Circles Art and Jewelry  zijn van Excellent Jewelry, fascinerende en onderscheidende oorsieraden van geel- en bicolor goud in combinatie met briljanten of  Zirkonia, ook in geelgoud met zilver. Excellent Jewelry komt regelmatig met nieuwe onderscheidende oorhangers, hou de online winkel dus in de gaten!

Excellent Jewelry
Gouden colliers - Online winkelen - Circles Art and Jewelry

Gouden en bicolor oorstekers bij Circles Art&Jewelry online

Gouden oorstekers tijdloos voor alle gelegenheden!

Naast de oorhangers uit de collectie van Excellent Jewelry van Circles Art&Jewelry zijn er ook oorstekers, creolen, colliers, ringen en verlovingsringen te bestellen. Prachtig gezet met gekleurde edelstenen en briljanten. Verfijnde sieraden van een prachtige schoonheid! Heeft u vragen over één van onze producten, bel dan gerust even met 078-6124832!

Gouden sieraden

Gouden oorsieraden bij Circles Art&Jewelry in Zwijndrecht

Circles Art&Jewelry heeft ook een fysieke winkel. Deze vindt u aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht.In de winkel hebben wij andere sieraden dan deze in de webwinkel. Sieraden gemaakt van verschillende edelstenen zoals: Lapis Lazuli, Onyx, Opaal, Labradoriet, Malachiet etc, etc. Naast die sieraden verkopen wij ook versteend hout uit Amerika en Indonesië, schitterend als tafel of ter decoratie aan de wand! Zoekt u trouwringen? Kijkt u dan eens op onze website van Circles Trouwringen! Heeft u speciale wensen bel dan met ons via nummer 078-6124832, of kom naar onze prachtige winkel, de koffie staat klaar!

Herma en Wilfried de Nobel

Herma-en-Wilfried-van-Circles-Art&Jewelry-Zwijndrecht