ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN Circles Art&Jewelry:

Verzenden:
Wij verzenden uw pakje aangetekend om er zeker van te zijn dat het door u bestelde product ook werkelijk is aangekomen.
Alle artikelen worden van tevoren zorgvuldig gecontroleerd en ingepakt.
Circles Art&Jewelry rekent per artikel 5 euro verzendkosten.

Prijzen:
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW, en exclusief verzendkosten.

Betaling:
Betaling loopt via iDeal of Bancontact via provider Mollie. Overmaken kan ook direct op Girorekening NL43INGB0003070557 t.n.v. Circles Art&Jewelry in Zwijndrecht.

Levertijd:
De door u bestelde artikelen worden afgeleverd zodra uw betaling binnen is.
Wij streven er naar uw artikel binnen 1 week bij u af te leveren, behoudens onverwachte omstandigheden. Mocht een product of uw maat niet op voorraad zijn dan kan de levertijd oplopen tot maximaal 4 weken. Circles Art&Jewelry brengt u in dit geval direct op de hoogte.
Mocht de levertijd overschreden worden dan mag de klant de bestelling annuleren.
Een opdracht kan binnen maximaal 24 uur kosteloos worden geannuleerd.
De klant is ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor de juiste maat. Bij het niet juist bestellen van de juiste maat is de klant zelf verantwoordelijk voor de kosten die hierbij komen kijken.

Garantie:
U kunt de door u bestelde artikelen binnen de wettelijk gestelde termijn van 7 dagen retourneren, mits het label aan het artikel niet verbroken is en het artikel niet gedragen is.
U heeft 3 maanden garantie op het door u bestelde artikel, mits er goed mee omgegaan is, geen parfum en andere agressieve stoffen gebruikt zijn. Gebruiksschade zoals krasjes vallen niet onder de garantie omdat dit niet te voorkomen is.
Mocht er ondanks de controle toch nog iets mis zijn met het door u bestelde artikel dan kunt u het naar Circles Art&Jewelry toe sturen en wordt het artikel gecontroleerd door de goudsmid.  Mocht het inderdaad om een productiefout gaan dan krijgt u een nieuw product toegezonden.

Bindende koopovereenkomst:
Zodra u artikelen bij ons heeft besteld geldt dit als een bindende koopovereenkomst. Bij niet of tijdig annuleren van een bestelling brengen wij een bedrag van 7,50,- euro administratiekosten in rekening.

Retourneren:
Artikelen moeten aangetekend, goed ingepakt en met product etiket geretourneerd worden naar:

Circles Art&Jewelry
Veerplein 14
3331 LE Zwijndrecht.

Beschadiging van de artikelen komen geheel voor rekening van de klant.
Bij retourneren brengt  Circles Art&Jewelry 10,00 euro administratie, materiaal en verzendkosten in rekening. Wij zullen vervolgens het door u betaalde bedrag binnen 1 week op uw rekening terugstorten.